palveluni

kenelle hoidot sopivat?

Kalevalainen jäsenkorjaus ja LPG-hoidot sopivat lähes jokaiselle, iästä riippumatta.

hieronta
Kalevalainen jäsenkorjaus

KALEVALAINEN JÄSENKORJAUS

Kalevalainen jäsenkorjaus on kehon tuki- ja liikuntaelimistöön kohdistuva hellä pehmytkudoskäsittely. Käsittelyssä ei niksautella.

Epätasapaino sekä virheasennot kehossa aiheuttaa lihasten, kalvorakenteiden ja jänteiden kiristymisen kautta kudospaineen kasvua, hermopinteitä, kipua sekä haittaa solujen ja kudosten ravinnon- ja hapensaantia.

Kun lihasten jännitys purkautuu ja kudosten paine tasoittuu, palautuu tuki- ja liikuntaelimistön tasapaino, kudosten verenkierto paranee ja kehon omat korjausmekanismit aktivoituvat.

Hermoihin kohdistuva paine, virheasennot ja kudosnesteen kertyminen (turvotukset) vähenevät, samoin vähenee tai häviää myös kipu. Nivelten liikkuvuus ja nivelpintojen aineenvaihdunta paranevat.

Hoidossa käsitellään tuki- ja liikuntaelimistön toimintaan liittyvät pehmytkudokset ja nivelet jalkapohjista päälakeen saakka kipua ehdottomasti välttäen, kudoksien tuntemuksia kunnioittaen ja nivelten normaaleja liikeratoja hyödyntäen.

Varaa aikasi molempiin hoitoihin soittamalla, sillä konsultoin jokaisen asiakkaan ennen hoitoa, kiitos! Voit myös lähettää viestin yhteydenottolomakkeen kautta.

taustakuva
Lpg-hoito
LPG-HOITO

LPG on monipuolinen hoitomuoto, jolla voidaan hoitaa erilaisia kudosongelmia. LPG-hoitoa voidaan käyttää esimerkiksi akuuttien pehmytkudosvammojen, lihasjäykkyyden, tulehduksien, arpien, fibromyalgian, erilaisten kiputilojen ja turvotuksien hoidossa. LPG parantaa myös laskimoiden toimintaa, joka keventää raskaita ja väsyneitä alaraajoja. Laitteessa oleva imu-rullausjärjestelmä käsittelee mekaanisesti eri kudoksia syvemmältä kuin mitä perinteisin menetelmin tehtävillä käsittelyillä pystytään tekemään. Alun perin LPG-laite kehitettiin palovammojen jälkihoitoon parantamaan kudoksen aineenvaihduntaa ja elastisuutta.

LPG-hoitoja käytetään mm. seuraavissa:
- Pehmyskudosvammat (revähdykset, krampit, nyrjähdykset, ylirasitusvammat, iskuvammat)
- Verenkiertohäiriöt
- Turvotusongelmat
- Palovammat
- Iho-ongelmat (esim. psoriasis)
- Rasvaimua ennen ja jälkeen
- Leikkausten jälkihoito
- Vanhat arvet
- Lihaskireys
- Stressi, uniongelmat
- Fibromyalgia
- Esteettisissä hoidoissa